Nieuwsbrief November 2020

Nieuwsbrief SV De Witte Roos November 2020

Beste mensen,

Wat een bijzonder jaar is dit geworden.
Voor vele zal 2020 als het Corona jaar in de boeken gaan, het nieuwe normaal, 1,5 meter maatschappij en vanaf 1 december allemaal een mondkapje.

Niemand heeft kunnen voorzien wat er vanaf maart dit jaar ons leven is gaan beheersen, in min of meerdere mate. Thuiswerken, niet reizen, gesloten faciliteiten. Ook wij als SV konden niet anders dan de deur sluiten.
Gelukkig is het na de zomerstop weer enigszins verbeterd en mochten we weer met onze sport beginnen. Anders dan “normaal”. Maar stel je zelf eens de vraag is het oude normaal wel normaal? Voor € 25,- vliegen naar een bestemming in Europa terwijl een bus-treinkaartje van bv Amsterdam naar Rotterdam duurder is.
Waar de een dagelijks naar de RIVM-cijfers luistert, zal de ander zich afvragen “Kan ik wel op vakantie naar ???”
Gelukkig zijn er nog geen berichten van Corona bekent binnen de SV en hebben we met de nieuwe maatregelen een veilig en goed gereguleerde clubavonden kunnen organiseren.
Het reserveren is niet voor iedereen even makkelijk maar “samen” komen we eruit.

Het bestuur heeft in de achterliggende periode ook weer veel geleerd. Afspreken en afstemmen is belangrijk, maar oog houden voor elkaar en de SV ook. Dus als we als bestuur jullie medewerking vragen dan rekenen we daar ook op.
Wat dat betreft een dikke pluim voor jullie alle! Dank voor het vertrouwen in de afgelopen periode.

Even wat punten die we graag onder jullie aandacht brengen:
1 Reserveren blijft voorlopig noodzakelijk
2 Mondkapje is niet verplicht binnen de SV maar voel je vrij er wel een te gebruiken
3 Volg de aanwijzingen van de Baancommissaris of Penningmeester (bestuurslid) op tijdens de club avonden

Wat betreft het Lidmaatschap en 2021.
In december maken wij weer de rekening op, zo ook de KNSA. Wij gaan ervan uit dat eenieder huidig KNSA/SV lid zich weer volledig aansluit voor 2021. Mochten er wijzigingen zijn dan horen wij die graag voor donderdag 24 december 2020. Bij geen bericht is de contributie voor 2021 geheel verschuldigd.

Nieuwe leden en introducees.
Er zijn gelukkig wat nieuwe aanmeldingen en aanvragen voor nieuwe leden. Nu op dit moment is het lastig om daaraan te voldoen, maar we zoeken een weg om de nieuwe aanvragen te behandelen en introducees gelegenheid te geven kennis te maken met de Schietport (dat alles uiteraard binnen de RIVM-regels). Dit houdt o.a. in dat wij de mensen proberen te ontvangen op een andere avond dan de gebruikelijke clubavonden, dat vraagt wat extra aandacht van het bestuur en de geleider maar we doen ons best.

Veiligheid
Nogmaals even ook de aandacht voor de veiligheid. Hou je aan de regels van het RIVM. Probeer binnen de SV-accommodatie (Kelder) de 1,5meter te bewaren. Niet meer dan 5 mensen aanwezig, 2 Gastheren en 3 Schutters.

– Bovengenoemde klachten? BLIJF THUIS
– Ontsmet je handen bij binnenkomst en vertrek.

Welkom
Maar bovenal, wees welkom! Laat je niet weerhouden door een of ander systeem, mail of bel even als je er niet uitkomt.
We zijn open en gelukkig mogen wij onze sport blijven beoefenen.

Vragen, Opmerkingen, Suggesties, Ideeën, Klachten, en Loftuitingen?
Wij als bestuur staan daar altijd voor open, Vragen zijn er om te beantwoorden, Klachten om op te lossen en te verhelpen, Opmerkingen altijd welkom, zowel positieve als kritische opmerkingen kunnen ons allemaal helpen. Jullie suggesties en ideeën kunnen bijdrage aan een verbetering van……
Ach en een schouderklopje krijgt iedereen graag.

Voor nu nogmaals dank voor jullie geduld, steun en vertrouwen in de afgelopen periode.
Wij als bestuur wensen jullie alvast Goede en Gezonde Feestdagen en een mooi begin voor 2021
(Met al zijn hobbels en wellicht mooie vooruitzichten).

Een hartelijke groet,
Bestuur S.V. De Witte Roos.

Charles Lekx
Voorzitter.